Etusivu » Tiimi » Laura Tulikorpi

Laura Tulikorpi

LAURA TULIKORPI

Laura Tulikorpi on pedagogiikan, oppimisen ja kehittymisen vahva asiantuntija, joka on työskennellyt lasten, nuorten ja vanhempien kanssa yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Viime vuosien aikana Laura on toiminut myös aikuiskouluttajana sekä työyhteisöjen kehittäjänä.

Lauran työskentelyn lähtökohtana ja intohimona on asiakkaiden vahvuuksien ja konkreettisten askelmerkkien löytäminen kohti tavoitteita, olivatpa ne miten haastavia tahansa.  Hänen vahvuutenaan on ratkaisukeskeisen psyykkisen valmennuksen toteuttaminen, joka pureutuu asiakkaan vahvuuksien löytämiseen, toiveikkuuden vahvistamiseen ja lisää asiakkaan uskoa onnistumiseen. Yhteistyön aikana opitut taidot ovat helposti siirrettävissä myös muille elämän osa-alueille, oli sitten kyse yksilön, joukkueen tai työyhteisön valmennuksesta.

Lauran vahvuutena INTO Health & Care Oy:ssä ovat taitolajit, erityisesti tanssi ja joukkuevoimistelu sekä työelämän hyvinvoinnin vahvistaminen. Valmentajana Laura on lämmin ja kunnioittava. Valmennuksen tavoite on aina asiakkaan voimaantuminen, toiveikkuuden ja motivaation lisääminen sekä konkreettisten selviytymisstrategioiden löytäminen.  Se lisääntyy, mihin kiinnitämme huomiota. Valmennuskieli: suomi.

“For the things we have to learn before we can do them, we learn by doing them.” – Aristoteles

Koulutus:

  • Kasvatustieteen maisteri (KM)
  • Varhaiskasvatuksen opettaja, luokanopettaja

Täydennyskoulutus:

  • Psyykkinen valmennus
  • Sertifioitu Firstbeat hyvinvointiasiantuntija
  • Ratkaisukeskeinen & Reteaming valmentaja (koul.)
  • Sosiaalipsykologia, draamakasvatus

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää:

Laura Tulikorpi

+35840 058 7191

laura.tulikorpi@intovalmennus.fi