Työ- ja organisaatiopsykologian asiantuntijaluennot

Valmentaja

Maria Räsänen
Huippu-urheilija
Yhteiskuntatieteiden maisteri, sosiaalipsykologia (YTM)
Psyykkinen valmentaja
Työ- ja organisaatiopsykologia
Terveyden edistäminen ja terveystieto

Yhteyshenkilö

maria.rasanen@intovalmennus.fi

”Huippu-urheilussa oma palautuminen on ollut erittäin tärkeässä roolissa ja kokonaisvaltainen hyvinvointi mahdollistaa myös huippu tulosten teon. Psyykkiseen palautumiskykyyn on tämän vuoksi ollut tärkeää panostaa, niin urheilun kuin yleisen hyvinvoinnin kannalta. Koulutukseni sosiaalipsykologiasta ja pitkä kokemus urheilusta ovat antaneet minulle monipuolisen lähestymisen psyykkiseen hyvinvointiin, työelämän erilaisiin teemoihin, kuten työssä jaksamiseen ja palautumiseen. Näitä keinoja haluan jakaa myös eteenpäin. Lähestymiseni on teoriatiedon lisäksi hyvin käytännönläheinen ja minulle on tärkeää tuoda esille konkreettisia työkaluja, joita voi hyödyntää omassa arjessa heti. Työhyvinvointipäivissä opetetaan työkaluja ja toteutetaan yhdessä harjoituksia hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja kehittymiseen, jotta sinä ja tiimisi voitte saada näitä keinoja omaan arkeenne mukaan tukemaan hyvinvointia ja työssäjaksamista.”

Asiantuntijaluennon sisältö:

Asiantuntija luennoissa hyödynnetään työ- ja organisaatiopsykologiaa koskevia teemoja. Esityksien aikana käydään läpi toivottuja aiheita ja sitä, millä tavalla tiimin hyvinvointia voidaan kehittää sekä löytää ratkaisuja erilaisiin työyhteisön teemoihin tai hyvinvoinnin tukemiseen.

Luennot onnistuvat hyvin eri kokoisille työporukoille ja olen vetänyt luentoja muutaman ihmisen ryhmistä aina yli sadan henkilön joukoille.

Pyrin löytämään aina ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Esitykseni ovat yksilökohtaisia eikä mikään niistä ole samanlainen. Jokainen paketti räätälöidään siis henkilökohtaisesti juuri teidän tiiminne tarpeiden mukaan. Esityksen suunnittelu lähteekin ensiksi keskustelusta, millaisia tarpeita asiakkaalla on.

Minulla on suuri halu auttaa ja tämän vuoksi toteutamme yhdessä käytännönläheisiä harjoituksia, jotta teoria tietoa saadaan muutettua käytäntöön. Lähetän esityksien jälkeen myös materiaalit asiakkaille sekä lisätehtäviä, jotta aiheita saadaan harjoitettua myös työpaikalla.
Esitykseni ovat vuorovaikutteisia, joissa keskustelemme yhdessä valituista teemoista luottamuksellisesti.

Esimerkkiteemoja:

  • Työkaluja muutosten läpikäymiseen työyhteisölle
  • Vuorovaikutuksen merkitys työpaikalla ja työkaluja sen kehittämiseen
  • Motivaation merkitys, tiimihengen nostatus, konfliktit ja niiden käsittely työyhteisössä
  • Toimivan tiimin ABC
  • Työhyvinvoinnin merkitys ja keinoja sen lisäämiseen.

 

Kesto

  • Luentojen pituudet 1-2h (räätälöidään aina tarpeen mukaan)

Maria Räsäsen intovalmennuspalveluita on ostettavissa myös Sport & Spa Hotel Vesileppiksestä Leppävirralta.
Työhyvinvointi | Kylpylä, Hotelli (vesileppis.fi)

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus!